Is Morus Relais

Destinace: Itálie » Sardínie » Santa Margherita di Pula

****x
Is Morus Relais
Is Morus Relais Is Morus Relais Is Morus Relais
Is Morus Relais Is Morus Relais Is Morus Relais

















Termín: od 19.5.2024 do 23.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájezdu: 1269934
letecká
Doprava: letecká
Strava: snídaně
Kód termínu: 80444974
Cena od: 20 676 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy, Golfové zájezdy, Baby friendly


Is Morus Relais   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizace trezor lednice internet, WiFi fitness centrum miniklub parkoviště tenis wellness, spa turecké lázně masáž pilates kola prádelna, čistírna domácí zvíře TV/SAT joga dětské animace babysitting dětské hřiště písčitá pláž plážový servis vodní sporty na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 10 km
Od letiště: 48 km

Charakteristika:
Stylový hotel s jedinečnou polohou přímo u moře, obklopený pečlivě udržovaným parkem, je jedním z historicky prvních hotelů otevřených na jihu Sardinie.  


Poloha:
Romantický hotelový areál rozkládající se na ploše 70 000 m2, vhodný pro klidnou dovolenou, leží přímo u menší bílé písečné a skalisky lemované pláže. Hotel obklopený krásnou udržovanou zahradou se vzrostlými stromy nabízí soukromí. Součástí tohoto areálu je i 8 luxusních vil, obklopených stejně jako hlavní hotelová budova, vzrostlými stromy. Přibližně 10 km od hotelu se nachází malé městečko Pula. Vzdálenost od letiště v Cagliari 48 km (cca 50 min).

Vybavení:
Tradiční hotel v koloniálním stylu se skládá z centrální budovy a přízemních vilek, ponořených do rozlehlé zahrady. V areálu je velký bazén se sladkou vodou vybavený lehátky a slunečníky, restaurace s venkovním posezením přímo u pláže, další restaurace v budově, večerní piano bar (22-24h), mini klub pro děti, večerní kuřácký salonek, prádelna (za poplatek), parkoviště. Wi-Fi k dispozici na pokojích a v prostorách hlavní budovy zdarma. Psi malé rasy do 6 kg jsou akceptováni pouze ve vilách, za poplatek. Mají ovšem zakázán vstup do veřejných prostor jako je recepce, restaurace, bar, pláž, atd.

Ubytování:
Hotel nabízí celkem 42 pokojů v hlavní budově a 16 pokojů junior suite, nacházejících se v 8 vilkách rozmístěných v zahradě (na vyžádání ještě dalších 7 samostatných různě velkých vilek bez kuchyně, až pro 7 osob). Všechny jsou vybaveny klimatizací, TV/Sat, minibarem, fénem, trezorem a telefonem.

CLASSIC směrem do parku: dvoulůžkový pokoj s výhledem do parku a možností dětské postýlky, bez balkonu (některé pokoje jej mají - nelze garantovat).

CLASSIC směrem k moři: dvoulůžkový pokoj s balkonem orientovaný směrem k moři.

CLASSIC SUPERIOR směrem k moři: dvoulůžkový pokoj s možností 3. lůžka a/nebo dětské postýlky, vana se sprchovou zástěnou, balkon.

JUNIOR SUITE COTTAGE směrem do parku: ložnice s manželským lůžkem opticky oddělená od obývacího pokoje s možností 3. lůžka a dětské postýlky. Většina těchto pokojů má v koupelně vanu, některé mají sprchu. Pokoje J. Suite se nacházejí ve vilkách v zahradě.

JUNIOR SUITE COTTAGE URANO (cca 25 m2) - jedinečný suite, který nabízí úchvatný výhled na moře a disponuje teráskou a soukromou zahrádkou. Je vybaven manželskou postelí nebo na vyžádání 2 samostatnými lůžky.

JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE - se nacházejí v hlavní budově. Každý se vyznačuje svou jedinečností a okouzlujícím výhledem na moře.

PRESTIGE A PRESTIGE SUPERIOR s výhledem na moře: prostorné apartmá v prvním patře centrální části hotelu, s výhledem na moře určeno především pro hosty na svatební cestě a pro ty, kteří milují soukromí. V ceně pobytu mají hosté těchto pokojů volný vstup do relax zóny se saunou a jacuzzzi. Na vyžádání možnost propojených pokojů dle dostupnosti hotelu (informace v CK). Check-in 14:00h; check-out 11:00h.

Stravování:
Snídaně formou bufetu. Za příplatek (k úhradě na místě) polopenze - večeře formou servírovaného menu. Snídaně a večeře jsou podávány v restauraci La Terrazza v hlavní budově, s výhledem na moře.

LA TERRAZZA: hlavní restaurace s panoramatickým výhledem na moře a park je částečně kryta pod oblouky rozšířené dřevěné verandy, podávají se zde pokrmy italské i regionální kuchyně a to během snídaní (7:30-10:30), obědů (13:00-15:00) i večeří (19:30-21:30).

RESTAURANT-GRILL: malá restaurace s výhledem na pláž otevřena v poledne nebo večer (stůl s výhledem na rezervaci). Přes poledne je otevřena každý den jen jedna z restaurací s širokou nabídku jídel od lehkých salátů až po klasické čtyřchodové menu. Hotel je vyhlášený svými cukrářskými kreacemi.

Součástí komplexu jsou dva bary (konzumace za úhradu): Bar ARAZZI: otevřen večer, od 18:00 do 24:00, nabízí chutné sladké i slané občerstvení, širokou škálu nápojů, aperitivů, koktejlů, za poslechu dobré hudby a relaxaci v salonku nebo venku doslova pár kroků od moře. Bar na pláži: otevřen od 11:00 do 18:00, nabízí během dne lákavé drinky, aperitivy, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, ale také lehký oběd v podobě čerstvých salátů a studených pokrmů. Hotel má také vlastní cukrárnu, která nabízí hostům vysoce propracované dezerty a je svým cukrářským uměním vyhlášena. Zaměřuje se na tradiční sardinské recepty v kombinaci s tím nejlepším z mezinárodní kuchyně. Objednávka na přání je možná přes recepci hotelu.


Pláž:
Soukromá pláž s jemným bílým pískem přímo před hotelem je roubena skalisky a je vybavena lehátky a slunečníky zdarma (plážové osušky na kauci). Další krásné pláže najdete do půl hodiny cesty autem od hotelu - jmenujme např. Nora, Santa Margherita di Pula, Chia, Tuerredda nebo Capo Malfatano.


Pro děti:
Mini klub (v hlavní sezoně) pro malé děti funguje každý den mezi 9-13 a 15-17 hodinou. Animace probíhá převážně v italštině. Program nabízí dětem sportovní aktivity, hry na pláži, v bazénu i na hřišti pod dohledem animátorů. Na vyžádání a za poplatek: hlídání dětí, jazykové lekce (angličtina, italština).

Sport a animace:
Hosté mohou využívat nádherný bazén v bezprostřední blízkosti pláže. V relaxační zóně u pláže je menší posilovna (dospělé osoby vstup zdarma). Za poplatek jsou k dispozici tenisové kurty a půjčovna jízdních kol, aut, kurzy jógy a pilates. Dále v blízkosti hotelu - potápění, vodní sporty na pláži v Santa Margherita di Pula, jízdy na koních. Vyhlášené golfové hřiště Is Molas je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem.

Wellness & beauty:
Přímo na pláži disponuje hotel jedinečným SPA centrem s nádherným výhledem na moře. Jsou zde k dispozici venkovní hydromasážní vany, turecké lázně, masáže (za poplatek). Součástí SPA centra je mini fitness na kryté terase. Vstup do SPA: € 5/h (uvedená cena je pouze orientační), otevřeno 10-13h a 15-18h.


Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, služby delegáta (od 1.6. do 1.10. 2023).

VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, služby delegáta (od 1.6. do 1.10. 2023).


Cena nezahrnuje:
Pojištění


Poplatky na místě:
POVINNÉ: Postýlka pro dítě do 2 let €15/noc Pobytová taxa € 2/ os./ den. Taxu neplatí děti do 12 let. (údaj z r. 2021, změna vyhrazena).

NEPOVINNÉ: Příplatek za večeři: dospělí €30, děti 2-12 let €20

Speciální nabídky:
SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: Sleva 10 % z ceny ubytování při objednání do 31.1.2023.


Popis:
Stylový hotel s jedinečnou polohou přímo u moře, obklopený pečlivě udržovaným parkem, je jedním z historicky prvních hotelů otevřených na jihu Sardinie.
 

Kalkulace zájezdu:

Is Morus Relais:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)