Residence Approdo Verde

Destinace: Itálie » Sardínie » San Teodoro

***xx
Residence Approdo Verde
Residence Approdo Verde Residence Approdo Verde Residence Approdo Verde
Residence Approdo Verde Residence Approdo Verde Residence Approdo Verde









Termín: od 13.6.2024 do 25.6.2024 - 13/12 dní/nocí Kód zájezdu: 1269942
vlastní
Doprava: vlastní
Strava: bez stravy
Kód termínu: 80802559
Cena od: 6 248 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy, Potápění


Residence Approdo Verde   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizace internet, WiFi parkoviště windsurfing, surf potápěčské centrum kitesurfing prádelna, čistírna TV/SAT písčitá pláž plážový servis
Od pláže: 650 m
Od centra: 0 m
Od letiště: 29 km

Charakteristika:
Oáza klidu v blízkosti nejen světoznámé pláže La Cinta a pár kroků od živého centra San Teodora je vhodná jak pro rodiny s dětmi tak pro páry.

Poloha:
Rezidence se nachází na severovýchodním pobřeží Sardinie, v těsné blízkosti centra živého městečka San Teodoro s bohatým zázemím služeb i rušným nočním životem a současně v docházkové vzdálenosti od vyhlášených pláží Cala D´Ambra, La Cinta či L´Isuledda, pláž Cala Brandinchi 11 km. Vzdálenost od letiště v Olbii 29 km (cca 30 min).

Vybavení:
Rezidenční komplex se skládá z jednopatrových kamenných budov rozmístěných ve tvaru podkovy kolem pečlivě udržované velké centrální zahrady, v níž jsou lehátka, polohovací křesílka na opalování a houpací sítě. Je to ideální místo pro dětské hry. V areálu je relaxační zóna, nehlídané parkoviště, pračka na žetony; v blízkosti se nachází trh, restaurace, pizzerie, trafiky, lékárna. Wi-Fi zdarma ve společných prostorách.

Ubytování:
Do detailu vypracované apartmány s dřevěnými stropy mají výhled do centrální zahrady. Každý z nich je něčím jedinečný, stěny jsou vymalovány pestrými letními barvami a moderní nábytek se skvěle doplňuje s řemeslnými kusy v tradičním sardském stylu z dílen místních umělců. Apartmány v přízemí mají krytou verandu směrem do zahrady a malý soukromý dvorek z druhé strany, v prvním patře terasu s výhledem do zahrady. K vybavení patří menší koupelna se sprchovým koutem, TV (bez satelitního příjmu), venkovní posezení. Nejsou zde palandy. Na vyžádání a za poplatek klimatizace. Ubytování nabízíme ve třech typologiích:

BILO 4 - ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem;

BILO 6 - ložnice s manželskou postelí, další dvě samostatná lůžka v otevřeném podkroví, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem;

TRILO 6 - ložnice s manželskou postelí, další ložnice se dvěma samostatnými lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem; Kuchyňské kouty jsou standardně vybavené, nedisponují troubou (ani mikrovlnou) ani rychlovarnou konvicí.

Libovolný nástup - min. počet nocí 5 v období od 1.6. - 30.6.2023 a v období od 3.9. - 22.9.2023 v ostatních termínech je minimální počet nocí 7. CHECK IN 17:00 - 20:00 CHECK OUT: 10:00

Stravování:
Bez stravy, rezidence se nachází velmi blízko u pěší zóny San Teodora s bohatou nabídkou barů, restaurací a pizzerií, trhu a obchodů.


Pláž:
Všechny pláže kolem San Teodora se vyznačují nádherně bílým a jemným pískem. Nejbližší pláž Cala d´Ambra je snadno dosažitelná pěšky (650 m) - jedná se o veřejnou pláž, slunečníky a lehátka za poplatek. Světoznámá pláž La Cinta je asi 800 m severně od ní (6 minut autem - 2,5 km od rezidence), další vyhlášená pláž L´Isuledda je naopak ve stejné vzdálenosti jižněji. Na obou těchto plážích jsou sprchy, plážový servis (za popl.) a bar. Další pláž, kterou byste neměli opomenout je Cala Brandinchi 11,5 km severně. Pro návštěvu vzdálenějších pláží doporučujeme pronajmout auto či motorku.


Sport a animace:
V blízkosti je půjčovna kol, aut a skútrů, potápěcí centra, jízdárny. Jsou zde i pláže pro wind- a kitesurfing. V San Teodoru se v létě pořádají večerní trhy, ve vzdálenosti do 1 km lze navštívit dvě hlavní diskotéky.

Další služby:
Recepce je otevřena denně v době 9-13h a 16-20h. Relaxační zóna s mapami okolí a doporučenými itineráři.

Důležité:
Check-in 17:00-20:00; check-out 10:00. Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat den předem a je zde účtován poplatek. Pokud není tato skutečnost nahlášena 24 hodin předem, ubytování je možné až následující den.

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, ubytování bez stravy, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023).

VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023).


Cena nezahrnuje:
Pojištění - Transfer z/na letiště - pro nabídku transferu kontaktujte prodejce.

Poplatky na místě:
Povinné: spotřeby (voda, elektřina, plyn) € 7/os./den - neplatí pro děti do 3 let; Závěrečný úklid € 60 /BILO 4, € 75 /BILO 6, € 85 /TRILO 6 (nezahrnuje úklid kuch. koutu); Neuklizený kuch. kout € 50 /apartmán; Vratná kauce: € 200 /apartmán (€100/osoba mladší 30 let - platí pro skupiny) Nepovinné (na vyžádání): Zapůjčení a každá výměna ložního prádla během týdne: €10/osoba; Zapůjčení a každá výměna ručníků během týdne: € 10/osoba; Klimatizace (na vyžádání při rezervaci) € 10 /den /BILO 4, € 12 / den/ BILO 6 a TRILO 6; Dětská postýlka na vyžádání: € 10/den/ pro děti do 3 let; Zvíře malé rasy: €10/den (nutno hlásit předem). Nemají povolen vstup do společných prostor. Late check-in: (20:00-24:00 h) musí být nahlášen předem za poplatek.

Speciální nabídky:
SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 12 % z ceny ubytování při objednání do 31. 1. 2023 - pobyt na min. 7 nocí 18 % z ceny ubytování při objednání do 31. 1. 2023 - pobyt na min. 14 nocí 10 % z ceny ubytování při objednání do 28. 2. 2023 - pobyt na min. 7 nocí 15 % z ceny ubytování při objednání do 28. 2. 2023 - pobyt na min. 14 nocí 5 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2023 - pobyt na min. 7 nocí 10 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2023 - pobyt na min. 14 nocí


Popis:
Oáza klidu v blízkosti nejen světoznámé pláže La Cinta a pár kroků od živého centra San Teodora je vhodná jak pro rodiny s dětmi tak pro páry.
 

Kalkulace zájezdu:

Residence Approdo Verde:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)