Su Giganti

Destinace: Itálie » Sardínie » Villasimius

***xx
Su Giganti
Su Giganti Su Giganti Su Giganti
Su Giganti Su Giganti Su Giganti










Termín: od 16.6.2024 do 20.6.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájezdu: 1266246
letecká
Doprava: letecká
Strava: snídaně / polopenze / plná penze
Kód termínu: 83456149
Cena od: 25 276 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy, Golfové zájezdy, Potápění, Baby friendly


Su Giganti   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizace trezor lednice internet, WiFi parkoviště golfové hřiště windsurfing, surf potápěčské centrum šlapadla kola prádelna, čistírna minifotbal TV/SAT babysitting písčitá pláž plážový servis vodní sporty na pláži
Od pláže: 220 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 57 km

Charakteristika:
Malý rodinný hotel nedaleko krásné pláže a v blízkosti městečka Villasimius je jako stvořený pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Poloha:
Hotel leží na jihovýchodě ostrova, v klidném prostředí blízko nádherné pláže Campus s jemným pískem a pouhé 2 km od centra oblíbeného městečka Villasimius s množstvím barů a restaurací, trhem a širokými možnostmi nákupů a zábavy. Zastávka autobusu je cca 50 m od hotelu. Vzdálenost od letiště v Cagliari asi 57 km (cca 70 min)

Vybavení:
Nedávno postavený malý rodinný hotel je vybaven recepcí, restaurací s venkovním posezením, barem v zahradě u bazénu s lehátky a slunečníky. Za poplatek půjčovna kol a motocyklů, prádelna, baby sitter. Kryté parkoviště u hotelu zdarma. Široké možnosti sportu a zábavy v nejbližším okolí. Wi-Fi ve společných prostorách i na pokojích zdarma.

Ubytování:
Jednopatrový hotel disponuje 29 příjemně a v typickém sardinském stylu zařízenými pokoji s klimatizací. Všechny pokoje jsou vybaveny TV (bez satelit.příjmu), trezorem, minibarem, telefonem, v koupelně fén, balkon nebo terasa s posezením, Wi-Fi. 2 pokoje jsou bezbariérové. CLASSIC: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky či dětské postýlky. Pokoje v přízemí mají terásku s výhledem na bazén, v patře výhled na moře nebo okolní kopce. Max. obsazenost 3 osoby. DELUXE: dvoulůžkový pokoj pro s masážní vanou a televizorem 42" 3D a kabelovým připojením k internetu. Možnost dětské postýlky. (Na vyžádání) RODINNÝ POKOJ: dvoulůžkový pokoj dveřmi propojený s jednolůžkovým. (Na vyžádání)

Stravování:
Ubytování se snídaní, možnost polopenze či plné penze. Snídaně v baru u bazénu formou bufetu. Polopenze (s večeří) servírovaná výběrem z menu či předkrm + pizza. Plná penze - obědvat lze v restauraci či přímo u bazénu (výběr z menu). Vyhlášená restaurace a la carte SU GIGANTI s večerní pizzerií nabízí místní sardinskou kuchyni a speciality z čerstvých ryb, které spolu se šéfkuchařem připravují i sami majitelé hotelu. Restaurace je klimatizována, nabízí vnitřní i venkovní prostory k sezení. BAR u bazénu nabízí i obědy s výběrem z menu (teplé pokrmy) či studené pokrmy jako panini a saláty. Možnost vegetariánské stravy a bezlepkové snídaně.

Pláž:
Soukromá pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je po cestě přes místní komunikaci vzdálená 220-300m od hotelu. K dispozici 1 slunečník/pokoj a 1 lehátko/os. (do vyčerpání kapacity, musí být nahlášeno při rezervaci).

Sport a animace:
Za poplatek: půjčovna kol a motcyklů, v blízkosti tenisový kurt, hřiště na minifotbal, jízdárna, na pláži půjčovna šlapadel, kánoí a surfů. Přímo na pláži Campus je potápěčské centrum nabízející i výlety na gumových člunech do chráněné mořské oblasti Villasimius. Možnost výletů džípem a čtyřkolkou. Tanka Golf Club leží ve vzálenosti pouhých 5 km. 1 km od hotelu vyhlášené noční diskotéky.

Důležité:
Pozor, tento hotel má odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL při ubytování v měsících červen, červenec a srpen 100% storno poplatek při zrušení 15 a méně dní před odjezdem při ubytování v měsících duben, květen, září a říjen 100% storno poplatek při zrušení 7 a méně dní před odjezdem

Cena nezahrnuje:
Pojištění - doporučujeme sjednat.

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 2. 6. do 2. 10. 2022) VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 2. 6. do 2. 10. 2022)

Poplatky na místě:
Povinné: Pobytová taxa: € 2/os./noc (od 10 let).

Popis:
Malý rodinný hotel nedaleko krásné pláže a v blízkosti městečka Villasimius je jako stvořený pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.
 

Kalkulace zájezdu:

Su Giganti:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)