Lantana Resort - Residence

Destinace: Itálie » Sardínie » Pula

****x
Lantana Resort - Residence
Lantana Resort - Residence Lantana Resort - Residence Lantana Resort - Residence
Lantana Resort - Residence Lantana Resort - Residence Lantana Resort - Residence










Termín: od 29.9.2024 do 3.10.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájezdu: 1266229
vlastní
Doprava: vlastní
Strava: bez stravy
Kód termínu: 81758180
Cena od: 4 165 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy, Potápění, Baby friendly


Lantana Resort Hotel & Apartments - Residence   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizace trezor internet, WiFi animační program fitness centrum bezlepková dieta parkoviště stolní tenis golfové hřiště wellness, spa volejbal masáž jízda na koni windsurfing, surf šlapadla kadeřnictví salón krásy pilates aqua aerobic/gym prádelna, čistírna domácí zvíře TV/SAT doprava na pláž dětský bazén dětské animace babysitting dětské hřiště písčitá pláž vodní sporty na pláži
Od pláže: 2 km
Od centra: 1000 m
Od letiště: 39 km

Charakteristika:
Apartmány s možností využití hotelových služeb jsou oázou klidu v přírodě a přitom v blízkosti městečka, ideální pro poznávání krásných pláží jižní Sardinie.

Poloha:
Resort se nachází v jižní části Sardinie, v příjemné zeleni ohraničené řekou Riu Pula, v blízkosti moře a nejkrásnějších pláží úchvatného zálivu Golfo degli Angeli, přibližně 1 km od centra živého městečka Pula s obchůdky, bary a restauracemi, v pečlivě udržované zahradě, jež je součástí Asociace parků a zahrad Itálie. V blízkosti leží 27-jamkové golfové hřiště Is Molas a historické vykopávky Nora (k obojímu pravidelná kyvadlová doprava zdarma). Vzdálenost od letiště v Cagliari: 39 km (cca 45 min).

Vybavení:
Malebný resort je tvořen menšími patrovými budovami, rozdělen na hotelovou část s pokoji a rezidenční s apartmány, vždy s balkonem nebo terasou či předzahrádkou. Všechny prostory jsou laděny do typického sardinského stylu a obklopuje je udržovaná zahrada o rozloze 2000m2. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, bar, bazén s částí pro děti s terasou vybavenou lehátky a slunečníky, altán a posezení v zahradě, nehlídané kryté parkoviště, dětské hřiště, fitness, stolní tenis a 9jamkový putting green, příležitostný animační program pro děti (v hl. sezóně, červenec-srpen). Dále je k dispozici konferenční sál s 50 místy a nehlídané parkoviště. Za poplatek: prádelna a sušárna (na žetony), zapůjčení žehličky. Internet point v recepci za poplatek, Wi-Fi připojení zdarma. Malí psi na vyžádání, za poplatek (zákaz vstupu do společných prostor a k bazénu).

Ubytování:
Rezidenční část disponuje 31 apartmány typu BILO a TRILO, situovanými v přízemí nebo v 1. patře. Všechny mají předzahrádku, v patře balkon či terasu s posezením. Jsou vybaveny individuální klimatizací, ložním a koupelnovým prádlem, sporákem s 2-4 plotýnkami, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, TV, trezorem, Wi-Fi připojením, fénem, sušákem na prádlo a telefonem. Osušky k bazénu jsou k dispozici zdarma na pokoji, výměna za poplatek. BILO 4 (40 m2 + 15 m2 předzahrádka/terasa): v přízemí nebo 1. patře; ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací pokoj s kuchyň. koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna se sprchou či vanou. Na vyžádání možnost 1 rozkládacího lůžka (křesla) nebo 1 dětské postýlky. TRILO 6 (50 m2 + 15 m2 terasa/balkon): apartmány v 1. patře disponují 2 ložnicemi (1x manželská postel, 2. pokoj s oddělenými lůžky), obývacím pokojem s kuchyň. koutem a rozkládací pohovkou pro 2 os., koupelnou se sprchou. Na vyžádání možnost 1 přistýlky (rozkl. křeslo) nebo 1 dětské postýlky. TRILO 6 (60 m2 + 23 m2 předzahrádka/terasa): v přízemí nebo 1. patře; 2 ložnice (s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky), obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna s vanou a druhá koupelna se sprchou. Na vyžádání možnost 1 rozkládacího lůžka (křesla) nebo 1-2 dětských postýlek. Rezidence nabízí rovněž 1 apartmán typu BILO pro tělesně postižené a dále nekuřácké apartmány. Check-in: 16:00; check-out: 10:00 h.

Stravování:
Vlastní. Za příplatek možnost dokoupení snídaní formou bufetu. Na místě lze dokoupit polopenzi. Večeře jsou servírovány v restauraci nebo na terase (dle počasí, na okraji sezóny může být pouze uvnitř). Hotelová restaurace je otevřená v době snídaní a večeří. Možnost balíčků (take away). V období červen-říjen hotel organizuje 1x týdně speciální večeře (sardinská, rybí speciality, gril, tématické, s ochutnávkami vín atd.). Restaurace nabízí i speciální menu pro bezlepkovou dietu, vegetariány, vegany nebo dětské menu. SNACK BAR - otevřený v době oběda s nabídkou těstovin, teplých pokrmů, salátů, obložených talířů, baget, dezertů a ovoce.


Pláž:
Písečná pláž Nora s plážovým servisem za poplatek je vzdálena cca 1500 m. Hosté resortu mají v hl. sezóně na tuto pláž k dispozici zdarma kyvadlovou dopravu v pravidelných intervalech.


Pro děti:
V bazénu je část vyhrazená dětem. V areálu je dětské hřiště. Hotel nabízí v červenci a srpnu příležitostný animační program u bazénu pro děti ve věku 3-11 let, včetně lekcí pilates, vodní gymnastiky a vodních her. Dětská postýlka je zdarma, na vyžádání. Na vyžádání a za poplatek: hlídání dětí, jídelní židlička, vanička.

Sport a animace:
Resort nabízí bazén s částí pro děti. K dispozici je klientům také fitness, stolní tenis, putting green v areálu, V červenci a srpnu (změna vyhrazena) zdarma kolektivní lekce Pilates, vodní gymnastiky. K dispozici je také bezplatná doprava na golfové hřiště Is Molas (27 jamek). Za poplatek: půjčovna kol, skútrů, tenis, plážový tenis, volejbal, vodní sporty: šlapadla, windsurfing, kánoe, gumové čluny, vodní kolo ad.), kurzy potápění, projížďky na koních.

Wellness & beauty:
Za poplatek možnost wellness a zkrášlovacích procedur, masáže (info na recepci).

Další služby:
Hotel akceptuje běžné typy platebních karet - American Express, Visa, CartaSi, MasterCard, JCB Cards.

Cena nezahrnuje:
Pojištění
Transfer z/na letiště - pro nabídku transferu kontaktujte prodejce.

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku vč. tax, ubytování bez stravy, spotřebu elektřiny a vody, ložní a koupelnové prádlo (s výměnou 1-2x týdně), 1x úklid apartmánu během pobytu delším než 1 týden, závěrečný úklid (kromě kuch. koutu), služby delegáta (od 2.6. do 2.10.2022)

VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, spotřebu elektřiny a vody, ložní a koupelnové prádlo (s výměnou 1-2x týdně), 1x úklid apartmánu během pobytu delším než 1 týden, závěrečný úklid (kromě kuch. koutu), služby delegáta (od 2.6. do 2.10.2022)

Poplatky na místě:
POVINNÉ: Pobytová taxa €2/ osoba od 11 let/ den. Změna vyhrazena. Neuklizený kuchyňský kout při odjezdu €25. FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Výměna ložního a koupelnového prádla €15/ os./ výměna. Úklid apartmánu během pobytu €40/ BILO, €45/ TRILO 50m2, €50/ TRILO 60m2. Úklid kuchyňského koutu během pobytu €25. Psi malé rasy: €15/ den, do 9 kg, €20/ den, 9-30 kg (zákaz vstupu do společných prostor a k bazénu) - částka se hradí celá při odjezdu.

Speciální nabídky:
SLEVY LAST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENĚ ZÁJEZDU: Sleva 25 % z ceny ubytování pro pobyty v období 6.10.-31.10.2022


Popis:
Apartmány s možností využití hotelových služeb jsou oázou klidu v přírodě a přitom v blízkosti městečka, ideální pro poznávání krásných pláží jižní Sardinie.
 

Kalkulace zájezdu:

Lantana Resort Hotel & Apartments - Residence:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)